Podczas kolacji nie tylko zasmakujecie francuskiej kuchni, ale poznacie inspiracje przyświecające autorom poszczególnych dań, a sommelier opowie o winach, które swoim aromatem doskonale połączą się z prowansalską kompozycją na talerzu.
Ciastko ziołowe / relish z zielonego groszku / anchois
Brandade de Moure – Pasta z solonego dorsza / stek z seler / chipsy z krewetek / prażony koperek
Soup de Poisons – krem rybny / paprykowe rouille / rukiew wodna
Halibut / puree kalafiorowe / cukinia / sos rakowy
Galaretka z rabarbaru
Carnonade languedocien — konfitowane policzki wieprzowe / kaszanka / zielone jabłko / sos na bazie pastisu
Millas- polenta / mus czekoladowo- kasztanowy / maślana kruszonka
CENA: 259zł/os
Cena zawiera:
Uprzejmie informujemy, że ze względu na duże zainteresowanie cyklem kolacji ilość miejsc jest ograniczona. Zachęcamy do rezerwacji stolików w przedsprzedaży.
Partnerem kolacji jest WINO DLA PRZYJACIÓŁ
Więcej informacji
Piotr Boruch
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Garni Hotel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Piastowska 44d, 30-070, Kraków Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .