Gotowanie to dla niego sposób na życie. Niekończąca się przygoda ze smakiem oraz doznaniami. Eksperymentuje, łączy tekstury, odkrywa nowe kombinacje.
Filozofia zero waste nie jest dla niego modnym hasłem, a naturalnym podejściem do gotowania. Szanuje każdy składnik i zawsze potrafi wyciągnąć z niego całą magię.
Poza kuchnią można go spotkać z aparatem w dłoni lub wsłuchanego w muzykę – bo jego miłość do sztuki nie kończy się na sztuce kulinarnej.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Garni Hotel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Piastowska 44d, 30-070, Kraków Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .