Zapraszamy na wyjątkową podróż kulinarną, która zabierze Was do serca Francji – kraju wyrafinowanego smaku, aromatycznych win i wielkich osobowości.
Podczas naszej kolacji degustacyjnej odkryjemy tajemnice francuskiej kuchni, w towarzystwie doskonałych win.
Pozwólcie sobie na wieczór pełen smaku, wrażeń i inspiracji, gdzie historia i kuchnia tworzą idealne połączenie, a muzyka na żywo podkreśla wyjątkowość tego wieczoru.
Dołączcie do nas i dajcie się porwać francuskiej magii!
Amouse bouche
Brioche z foie gras / konfitura figowa / sól morska / mikroliście
Przystawka I
Assiette z buraka / krem kozi z orzechami pekan / żel z octu malinowego
Przystawka II
Bisque z homara z odrobiną koniaku / grzanki z czosnkiem i ziołami
Danie główne I
Sandacz w maśle szafranowym z cytryną, pietruszką i kaparami / grillowane szparagi / ziemniaki gotowane w maśle
Intermezzo
Sorbet szampański z grejpfrutem zamknięty w białej czekoladzie
Danie główne II
Filet mignon w sosie truflowym / cafe de paris / puree z selera / szpinak / bukiet dzikich warzyw
Deser
Ptyś z kremem z pomarańczy i galaretką z Cointreau / kandyzowana skórka z pomarańczy
Uprzejmie informujemy, że ze względu na duże zainteresowanie cyklem kolacji liczba miejsc jest ograniczona. Zachęcamy do rezerwacji stolików w przedsprzedaży.
*Obowiązuje 10 proc. opłata za serwis.