Zmienność sezonów inspiruje nas do ciągłego poszukiwania nowych smaków i technik kulinarnych. Z tej pasji odkrywania narodził się projekt kulinarny "For Season".
Dołączcie do nas i odkrywajcie razem z nami, co nowego kryje się w sezonowej kuchni! Co miesiąc nasz zespół kucharzy czerpiąc z obfitości natury, starannie dobierze dla Was świeże, lokalne składniki, by stworzyć dania, które podkreślą to, co najlepsze w danym sezonie.
Nie przegap naszych aktualizacji, aby być na bieżąco z najnowszymi propozycjami.
MENU
Przystawka / Appetizer | 54 PLN
Carpaccio z kaczki / kasza gryczana / pieczarki / pomidory / oliwa z truflą
Duck carpaccio / buckwheat / mushrooms / tomatoes / olive oil with truffle
Danie główne / Main dish | 87 PLN
Comber z jelenia / kasza gryczana / seler / czekolada
Deer saddle / buckwheat / celery / chocolate
Deser / Dessert | 26 PLN
Banan na ciepło / banan na zimno
Hot banana / cold banana
Drink sezonowy / Seasonal drink | 45 PLN
Cranberry Old Fashioned
Whisky / syrop żurawinowy / angostura
Whisky / cranberry syrup / angostura
Menu przygotował:
Michał Lelek, Szef kuchni Kuryer Restaurant
Drink skomponował:
Elżbieta Juszczak, F&B manager Kuryer Restaurant
Projekt FOR SEASON powstał przy
współpracy restauracji należących do Grupy PI Apartamenty&Hotele:
Bona Restaurant, Kuryer Restaurant, Sobre de la Mesa, Garnish Food&Wine.