Zmienność sezonów inspiruje nas do ciągłego poszukiwania nowych smaków i technik kulinarnych. Z tej pasji odkrywania narodził się projekt kulinarny "For Season".
Dołączcie do nas i odkrywajcie razem z nami, co nowego kryje się w sezonowej kuchni! Co miesiąc nasz zespół kucharzy czerpiąc z obfitości natury, starannie dobierze dla Was świeże, lokalne składniki, by stworzyć dania, które podkreślą to, co najlepsze w danym sezonie.
Nie przegap naszych aktualizacji, aby być na bieżąco z najnowszymi propozycjami.
MENU
Zupa / Soup | 39 PLN
Pâté z królika / zielone jabłko / puder malinowy
Rabbit pâté / green apple / raspberry powder
Danie główne / Main dish | 69 PLN
Kaczka confit / gołąbek z kaszą bulgur / śliwka / jus drobiowy / czarna porzeczka / marchew
Duck confit / cabbage roll with bulgur groats / plum / poultry jus / blackcurrant / carrot
Deser / Dessert | 32 PLN
Wędzona śliwka / waniliowe crémeux / brownie
Smoked plum / vanilla crémeux / brownie
Drink sezonowy / Seasonal drink | 39 PLN
Forbidden fruit
Calvados / syrop z cydru z polskich jabłek /bitter z drzewa chinowego z rozmarynem, bzem i grapefruitem
Calvados / Polish apple cider syrup /cinchona tree bitter with rosemary, elderflower and grapefruit
Menu przygotował:
Rafał Drobniak, Szef kuchni Sobre de la Mesa
Drink skomponował:
Marcin Wesołowski, F&B manager Sobre de la Mesa
Projekt FOR SEASON powstał przy
współpracy restauracji należących do Grupy PI Apartamenty&Hotele:
Bona Restaurant, Kuryer Restaurant, Sobre de la Mesa, Garnish Food&Wine.