Szósty przystanek z cyklu kulinarnych podróży po Francji, to niezwykłe doznania, powstałe z pasji i doświadczenia wybitnych szefów kuchni, którzy już 22 kwietnia zabiorą Was do francuskiego Beaujolais [czyt. bożolé] - najpiękniejszego winiarskego regionu Francji, w którym dominują czerwone wina, powstałe z lokalnego szczepu winorośli gamay.
Podczas kolacji nie tylko zasmakujecie francuskiej kuchni ale poznacie inspiracje przyświecające autorom poszczególnych dań, a somelier opowie o winach, które swoim aromatem doskonale połączą się z kompozycją na talerzu.
MENU
Uprzejmie informujemy, że ze względu na duże zainteresowanie cyklem kolacji ilość miejsc jest ograniczona z wyprzedzeniem. Zachęcamy do rezerwacji stolików w przedsprzedaży.
Parnerem kolacji jest WINO DLA PRZYJACIÓŁ
Więcej informacji
Marcin Wesołowski
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Garni Hotel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Piastowska 44d, 30-070, Kraków Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .