1891| Hotel Garni posiada klimatyczne sale do organizacji spotkań w gronie rodziny oraz najbliższych przyjaciół. Szukasz miejsca na wyłączność, aby zachować kameralność i indywidualność swojego wydarzenia?
Zapraszamy do Hotelu Garni!
Eleganckie czterodaniowe menu serwowane (do wyboru jedna pozycja z każdej sekcji)
PRZYSTAWKA:
Roladka z wędzonego łososia z twarożkiem koperkowym na sałatach
Szparagi zawijane w szynce dojrzewającej z karczochem
Sałatka caprese z domowym pesto
ZUPA:
Rosół z kurczaka zagrodowego z makaronem i julien warzywnym
Krem z białych warzyw z oliwą cytrynową i grzanką
Krem z groszku i krem z pomidorów podany na jednym talerzu
DANIE GŁÓWNE:
Pieczona wieprzowina z purée ziemniaczanym z ziołami i sezonowanymi warzywami
Policzki wołowe w czerwonym winie z marchwią i puree chrzanowym
Kurczak suprême ze szpinakiem podany z grzybami i pieczonymi warzywami
DESER:
Sernik NY z malinowym coulis
Ptyś z kremem waniliowym
Mini tarta czekoladowa z owocami
DODATKOWE DANIE GORĄCE
Wybierz jedno z dodatkowych dań serwowanych do stołu:
Łosoś w sosie z białego wina z zielonymi warzywami
Królik gotowany z suszonymi pomidorami z grillowaną cukinią i szpinakiem
ZIMNY BUFET
Uzupełnij swoje menu o zestaw zimnych przekąsek serwowanych w formie bufetu lub na stole głównym:
Sałatka z mini mozzarelli, oliwek i pomidorów
Sałatka z grillowanym kurczakiem, bekonem i parmezanem
Sałatka z łososiem wędzonym i warzywami
Bufet sałatkowy z oliwami, dressingami i dipami
Selekcja bułek i pieczywa
Selekcja dojrzewających serów
Regionalne wędliny i kiełbasy z sosami i dipami
Rostbef pieczony z musztardą francuską na pumperniklu
SŁODKI BUFET
Dobierz do swojego menu zestaw dodatkowych słodkości:
Tarta cytrynowa
Mus czekoladowy z wiśniami
Coco Cotta
Ptysie z nadzieniem truskawkowym
Patera owoców
REZERWACJE: fb.manager@garnihotel.pl lub +48 500 281 765