10.12.2022

Zarezerwuj ostatnie stoliki na kolację w Dolinie Loary w restauracji Garnish Food & Wine w 1891 Garni Hotel na krakowskim Kazimierzu.

Drugi przystanek z cyklu kulinarnych podróży po Francji, to niezwykłe doznania, powstałe z pasji i doświadczenia wybitnych szefów kuchni:

- Maicol Guazzini,

- Dariusza Paździery,

- Kamila Urbanika oraz

- Michała Kopsztajna

Spróbuj fenomenalnych dań i poczuj wyjątkową atmosferę Garnish Food&Wine. Tu emocje kulinarne przeplatają się z atmosferą budowaną na fundamentach przyjaźni i pasji do gotowania.

_________________________________

Menu

  • 𝐀𝐦𝐮𝐬𝐞 𝐁𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞:
    𝑀𝑎𝑡𝑒𝑙𝑜𝑡𝑒 𝑑'𝐴𝑛𝑔𝑖𝑙𝑙𝑒
  • 𝐏𝐫𝐳𝐲𝐬𝐭𝐚𝐰𝐤𝐚 𝐳𝐢𝐦𝐧𝐚:
    𝑅𝑖𝑙𝑙𝑒𝑡𝑡𝑒𝑠 / 𝑏𝑎𝑔𝑖𝑒𝑡𝑘𝑎 / 𝑡𝑟𝑦𝑏𝑢𝑙𝑎
  • 𝐏𝐫𝐳𝐲𝐬𝐭𝐚𝐰𝐤𝐚 𝐜𝐢𝐞𝐩ł𝐚:
    𝐴𝑛𝑑𝑜𝑢𝑖𝑙𝑙𝑒 𝑗𝑎𝑔𝑛𝑖𝑒̨𝑐𝑒 / 𝑘𝑤𝑎𝑠𝑧𝑜𝑛𝑒 𝑤𝑎𝑟𝑧𝑦𝑤𝑎 / 𝑑𝑒𝑚𝑖 - 𝑗𝑎ł𝑜𝑤𝑖𝑒𝑐

▪️ 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐠ł𝐨́𝐰𝐧𝐞 𝟏
𝐷𝑜𝑟𝑎𝑑𝑎 𝑏𝑒𝑢𝑟𝑟𝑒 𝑛𝑜𝑖𝑟 / 𝑎𝑙𝑖𝑔𝑜𝑡 / 𝑐𝑢𝑘𝑖𝑛𝑖𝑎 / 𝑤𝑒𝑟𝑏𝑒𝑛𝑎

  • 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐦𝐞𝐳𝐳𝐨:
    𝐵𝑒𝑟𝑔𝑎𝑚𝑜𝑡𝑘𝑎 / 𝐶𝑎𝑙𝑎𝑚𝑎𝑛𝑠𝑖

▪️ 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐠ł𝐨́𝐰𝐧𝐞 𝟐

  • 𝐶𝑜𝑞 𝑎𝑢 𝑣𝑖𝑛 / 𝑚𝑎𝑠́𝑙𝑎𝑛𝑒 𝑤𝑎𝑟𝑧𝑦𝑤𝑎
  • 𝐃𝐞𝐬𝐞𝐫:
    𝐶𝑜𝑡𝑖𝑔𝑛𝑎𝑐 𝑑’𝑂𝑟𝑙𝑒́𝑎𝑛𝑠

5 dań oraz winne pairing w cenie 259 pln za osobę

Zostały ostatnie stoliki do rezerwacji

Rezerwacji możesz dokonać dzwoniąć lub pisząc na poniższe dane kontaktowe:

📞 + 48 500 281 765

📧 fb.manager@garnihotel.pl

Data: 10.12.2022 / godz.: 19:00-22:00