Zarezerwuj ostatnie stoliki na kolację w Dolinie Loary w restauracji Garnish Food & Wine w 1891 Garni Hotel na krakowskim Kazimierzu.
Drugi przystanek z cyklu kulinarnych podróży po Francji, to niezwykłe doznania, powstałe z pasji i doświadczenia wybitnych szefów kuchni:
- Maicol Guazzini,
- Dariusza Paździery,
- Kamila Urbanika oraz
- Michała Kopsztajna
Spróbuj fenomenalnych dań i poczuj wyjątkową atmosferę Garnish Food&Wine. Tu emocje kulinarne przeplatają się z atmosferą budowaną na fundamentach przyjaźni i pasji do gotowania.
_________________________________
Menu
▪️ 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐠ł𝐨́𝐰𝐧𝐞 𝟏
𝐷𝑜𝑟𝑎𝑑𝑎 𝑏𝑒𝑢𝑟𝑟𝑒 𝑛𝑜𝑖𝑟 / 𝑎𝑙𝑖𝑔𝑜𝑡 / 𝑐𝑢𝑘𝑖𝑛𝑖𝑎 / 𝑤𝑒𝑟𝑏𝑒𝑛𝑎
▪️ 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐠ł𝐨́𝐰𝐧𝐞 𝟐
5 dań oraz winne pairing w cenie 259 pln za osobę
Zostały ostatnie stoliki do rezerwacji
Rezerwacji możesz dokonać dzwoniąć lub pisząc na poniższe dane kontaktowe:
📞 + 48 500 281 765
📧 fb.manager@garnihotel.pl
Data: 10.12.2022 / godz.: 19:00-22:00
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Supernova FS1 spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, al. Jerozolimskie nr 100, 00-807, Warszawa Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności). Zmiany ustawień plików cookies możesz dokonać w ustawieniach.