Szef kuchni Michał Kopsztajn zaprasza na 3-daniowe Restaurant Week Menu.
Dwie opcje menu pełne wyrazistych smaków kuchni francuskiej, doskonałej tekstury
i niebanalnych kompozycji.
Po takim menu Twoja ulubiona restauracja francuska będzie miała tylko jeden adres: Podbrzezie 4 w Krakowie
Przystawka:
Flan z Kulbaka / emulsja czosnkowa / kawior grzybowy / selekcja ziół
Danie główne:
Halibut z patelni / mus z fasoli Piękny Jaś z Doliny Dunajca / brunoise z dyni piżmowej z szałwią/ oliwa ze świeżych ziół
Deser:
Lody kasztanowe / Piana ananasowa / puder pistacjowy / sos pieprzowy
Przystawka:
Krem z pieczonej szalotki / zielone jabłko / piklowana cebula
Danie główne:
Konfitowana wieprzowina / redukcja Pinot Noir z demiglasem / pieczony bakłażan / kuminowe marchewki
Deser:
Lody kasztanowe / Piana ananasowa / puder pistacjowy / sos pieprzowy