Szef kuchni Michał Kopsztajn zaprasza na 3-daniowe Restaurant Week Menu.
Dwie opcje menu pełne wyrazistych smaków kuchni francuskiej, doskonałej tekstury
i niebanalnych kompozycji.
Po festiwalu Twoja ulubiona restauracja francuska będzie miała ten adres:
Podbrzezie 4 w Krakowie
Przystawka:
Tatar z pieczonych pomidorów / vegańskie żółtko z solą kala namak / kremowa emulasja miso-sezamowa / grzanki czosnkowe
Danie główne:
Lazagnetta dyniowa w truflowym beszamelu / ser gruyere / mleczna pianka z pieczonego czosnku
Deser:
Crepes Suzette
Przystawka:
Rilettes z gęsi i chilli / tostowana brioche / wiśnie w calvadosie / listki świeżych ziół
Danie główne:
Biodrówka jagnięca sous vide w sosie bordoskim / puree chrzanowe / kwaszone cebulki / fasolka edamame
Deser:
Crepes Suzette