Aperitife:
Bubbles Prosecco
Przystawka:
Ostrygi Gillardo a la Rockefeller
lub
Pieczony Cremeux de bourgogne / świeża figa / orzech pekan / miód / tostowana bagietka
Danie główne:
Łosoś / sakiewki z selera / buerre blanc / kawior
lub
Pierś z kaczki marynowana w Rieslingu / kluski / dziki brokuł / sos z czarnej porzeczki
Deser:
Beza Pavlova rekonstrukcja / mus z białej czekolady / świeże owoce
Cena zestawu: 179 zł/os
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Garni Hotel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Piastowska 44d, 30-070, Kraków Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .