Mikołaj Rey and Michał Kopsztajn invite you to a dinner with wine tasting.

MENU

ZIMNE PRZYSTAWKI | ENTRÉES FROIDES
Jambon blanc fermier persillé
Rillettes z gęsi z zielonym jabłkiem, chilli i miętą
Salade landaise (z pomidorkami, foie gras na grzance)
Terrine z foie gras
Pâté en croûte


CIEPŁE DANIA | ENTRÉES CHAUDES & PLATS
OEufs en meurette (jaja w stylu Beaujolais)
Szynka pieczona w całości, sos z madery
Blanquette de veau
Dorsz, velouté z piklowanym selerem
Gratin ziemniak - brukiew
Gnocchi z Fourme d’Ambert i szpinakiem


SERY I WĘDLINY | FROMAGES & CHARCUTERIES
Roquefort
Rocamadour
Comté 12 lub 24 miesiące
Morbier
Gruyère
Brie Maubert
Camembert normandzki
Tomme de Brebis Pireneje
Rosette de Lyon
Saucisson sec


DESERY | DESSERTS
Tarte citron meringuée
Tarte aux noix du Périgord
Ptyś z kremem z kasztanów
Tarte Tatin

  1. 10% service charge will be added to each bill.
  2. Voucher for one person.
  3. Voucher can be used once on the day of the dinner.
  4. Voucher is non-refundable and cannot be exchanged for cash.