MENU
ZIMNE PRZYSTAWKI | ENTRÉES FROIDES
Jambon blanc fermier persillé
Rillettes z gęsi z zielonym jabłkiem, chilli i miętą
Salade landaise (z pomidorkami, foie gras na grzance)
Terrine z foie gras
Pâté en croûte
CIEPŁE DANIA | ENTRÉES CHAUDES & PLATS
OEufs en meurette (jaja w stylu Beaujolais)
Szynka pieczona w całości, sos z madery
Blanquette de veau
Dorsz, velouté z piklowanym selerem
Gratin ziemniak - brukiew
Gnocchi z Fourme d’Ambert i szpinakiem
SERY I WĘDLINY | FROMAGES & CHARCUTERIES
Roquefort
Rocamadour
Comté 12 lub 24 miesiące
Morbier
Gruyère
Brie Maubert
Camembert normandzki
Tomme de Brebis Pireneje
Rosette de Lyon
Saucisson sec
DESERY | DESSERTS
Tarte citron meringuée
Tarte aux noix du Périgord
Ptyś z kremem z kasztanów
Tarte Tatin
Najlepsze ceny zawsze na naszej stronie!
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Garni Hotel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Piastowska 44d, 30-070, Kraków Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w .