Siódmy przystanek z cyklu kulinarnych podróży po Francji, to niezwykłe doznania, powstałe z pasji i doświadczenia wybitnych szefów kuchni, którzy już 20 maja zabiorą Was do Prowansji - lawendowego regionu Francji, słynącego z gajów oliwnych, wyśmienitego wina, antycznych zabytków oraz wypomnianych lawendowych szlaków.
Podczas kolacji nie tylko zasmakujecie francuskiej kuchni ale poznacie inspiracje przyświecające autorom poszczególnych dań, a somelier opowie o winach, które swoim aromatem doskonale połączą się z prowansalską kompozycją na talerzu.
Najlepsze ceny zawsze na naszej stronie!
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes (including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by Garni Hotel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Piastowska 44d, 30-070, Kraków. You can change cookie settings in the settings.