Podczas kolacji nie tylko zasmakujecie francuskiej kuchni, ale poznacie inspiracje przyświecające autorom poszczególnych dań, a sommelier opowie o winach, które swoim aromatem doskonale połączą się z prowansalską kompozycją na talerzu.
Ciastko ziołowe / relish z zielonego groszku / anchois
Brandade de Moure – Pasta z solonego dorsza / stek z seler / chipsy z krewetek / prażony koperek
Soup de Poisons – krem rybny / paprykowe rouille / rukiew wodna
Halibut / puree kalafiorowe / cukinia / sos rakowy
Galaretka z rabarbaru
Carnonade languedocien — konfitowane policzki wieprzowe / kaszanka / zielone jabłko / sos na bazie pastisu
Millas- polenta / mus czekoladowo- kasztanowy / maślana kruszonka
CENA: 259zł/os
Cena zawiera:
Uprzejmie informujemy, że ze względu na duże zainteresowanie cyklem kolacji ilość miejsc jest ograniczona. Zachęcamy do rezerwacji stolików w przedsprzedaży.
Partnerem kolacji jest WINO DLA PRZYJACIÓŁ
Więcej informacji
Piotr Boruch
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by Garni Hotel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Piastowska 44d, 30-070, Kraków, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in .