Podczas kolacji nie tylko zasmakujecie francuskiej kuchni, ale poznacie inspiracje przyświecające autorom poszczególnych dań, a sommelier opowie o winach, które swoim aromatem doskonale połączą się z prowansalską kompozycją na talerzu.
Ciastko ziołowe / relish z zielonego groszku / anchois
Brandade de Moure – Pasta z solonego dorsza / stek z seler / chipsy z krewetek / prażony koperek
Soup de Poisons – krem rybny / paprykowe rouille / rukiew wodna
Halibut / puree kalafiorowe / cukinia / sos rakowy
Galaretka z rabarbaru
Carnonade languedocien — konfitowane policzki wieprzowe / kaszanka / zielone jabłko / sos na bazie pastisu
Millas- polenta / mus czekoladowo- kasztanowy / maślana kruszonka
CENA: 259zł/os
Cena zawiera:
Uprzejmie informujemy, że ze względu na duże zainteresowanie cyklem kolacji ilość miejsc jest ograniczona. Zachęcamy do rezerwacji stolików w przedsprzedaży.
Partnerem kolacji jest WINO DLA PRZYJACIÓŁ
Więcej informacji
Piotr Boruch
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes (including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by Garni Hotel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Piastowska 44d, 30-070, Kraków. You can change cookie settings in the settings.