Wigilijne menu serwowane:
- Matjas /burak /creme fraiche /zielone jabłko
- Kalabryjska zupa grzybowa /domowe łazanki
- Karp w panko /purée ziemniaczane z chrzanem /surówka z kiszonej kapusty
- Strudel z jabłkami
Wigilijny bufet
Przystawki:
- Dorada w galarecie /migdały /rukiew wodna
- Wędzony pstrąg /ogórki w ginie /cebula w occie jabłkowym /galaretka z kwaśnej śmietany
- Plastry pieczonego buraka /orzechy włoskie /trybula /pomarańcz /marynowana kalarepa
- Kruche babeczki z pieczarkami /parmezan
- Kulebiak z kapustą /grzyby
- Sałatka jarzynowa
Zupy
- Barszcz czerwony /uszk
Dania gorące:
- Dorsz /beszamel cytrynowy
- Konfitowane kacze udko /sos cydrowo - wiśniowy
- Polędwiczka wieprzowa /rydze /śmietana
- Szynka wolno gotowana /sos z Suski Sechlońskiej
- Pierogi z białym serem /maślana cebula z tymiankiem
- Krokiety z kapustą i grzybami
Dodatki:
- Ziemniaki pieczone w soli
- Kopytka z masłem szałwiowym
- Czerwona kapusta /czerwone wino /żurawina
- Marchew z pomarańczami
- Seler ze śliwką
- Buraczki z chrzanem
Desery:
- Makowiec /sos advocat
- Piernik /morela w czerwonym winie /konfitura ze śliwek
- Cytrusowy sernik z ricotty /kruchy spód z kremem czekoladowym
Napoje:
- Woda mineralna
- Kompot z suszu
Jedynie 299 zł za osobę
Rezerwacji można dokonać:
reservation@garnihotel.pl
+ 48 500 281 765