17.06.2023

 

Zapraszamy serdecznie na autorską 5-daniową kolację degustacyjną z pairingiem win i muzyką na żywo. 

Ósmy przystanek z cyklu kulinarnych podróży po Francji, to niezwykłe doznania, powstałe z pasji i doświadczenia wybitnych szefów kuchni — którzy już 17 czerwca  zabiorą Was do francuskiej Doliny Rodanu — krainy czarnej trufli i wyśmienitego wina.
 
Gość specjalny:  Chef Kamil Urbanik
 

Podczas kolacji nie tylko zasmakujecie francuskiej kuchni, ale poznacie inspiracje przyświecające autorom poszczególnych dań, a sommelier opowie o winach, które swoim aromatem doskonale połączą się z prowansalską kompozycją na talerzu. 

KUP BILET 
  • Amuse Bouche

Bułeczka „flambee” / masło w 3 smakach

  • Przystawka I

Tarteletka z węgorzem / szalotka / rodzynki 

  • Przystawka II

Veloute z topinamburu / trufla / ogon wołowy

  • Danie Główne I 

Łosoś / sakiewki z selera / mus z bobu / beurre blanc

  • Intermezzo

Eliksir z kwiatów bzu

  • Danie Główne II 

Kark z jelenia / kasza jaglana / czosnek niedźwiedzi / jeżyna

  • Deser

Parfait / letnie owoce / smagliczka 

 

CENA: 259zł/os

Cena zawiera:

  • 5-daniową kolację
  • wine pairing — wino dobierane do aromatów konkretnego dania
  • muzykę na żywo
  • opowieści o daniach i inspiracji przyświecającej przy ich powstawaniu 

Uprzejmie informujemy, że ze względu na duże zainteresowanie cyklem kolacji ilość miejsc jest ograniczona. Zachęcamy do rezerwacji stolików w przedsprzedaży.

 

Partnerem kolacji jest  WINO DLA PRZYJACIÓŁ

 

KUP BILET

Więcej informacji

Piotr Boruch

tel.: + 48 500 281 765
mail: fb.manager@garnihotel