Zapraszamy serdecznie na autorską 5-daniową kolację degustacyjną z pairingiem win i muzyką na żywo.
Podczas kolacji nie tylko zasmakujecie francuskiej kuchni, ale poznacie inspiracje przyświecające autorom poszczególnych dań, a sommelier opowie o winach, które swoim aromatem doskonale połączą się z prowansalską kompozycją na talerzu.
KUP BILET
- Amuse Bouche
Bułeczka „flambee” / masło w 3 smakach
- Przystawka I
Tarteletka z węgorzem / szalotka / rodzynki
- Przystawka II
Veloute z topinamburu / trufla / ogon wołowy
- Danie Główne I
Łosoś / sakiewki z selera / mus z bobu / beurre blanc
- Intermezzo
Eliksir z kwiatów bzu
- Danie Główne II
Kark z jelenia / kasza jaglana / czosnek niedźwiedzi / jeżyna
- Deser
Parfait / letnie owoce / smagliczka
CENA: 259zł/os
Cena zawiera:
- 5-daniową kolację
- wine pairing — wino dobierane do aromatów konkretnego dania
- muzykę na żywo
- opowieści o daniach i inspiracji przyświecającej przy ich powstawaniu
Uprzejmie informujemy, że ze względu na duże zainteresowanie cyklem kolacji ilość miejsc jest ograniczona. Zachęcamy do rezerwacji stolików w przedsprzedaży.
Partnerem kolacji jest WINO DLA PRZYJACIÓŁ
KUP BILET
Więcej informacji
Piotr Boruch
tel.: + 48 500 281 765
mail: fb.manager@garnihotel