Siódmy przystanek z cyklu kulinarnych podróży po Francji, to niezwykłe doznania, powstałe z pasji i doświadczenia wybitnych szefów kuchni, którzy już 20 maja zabiorą Was do Prowansji — lawendowego regionu Francji, słynącego z gajów oliwnych, wyśmienitego wina, antycznych zabytków oraz wypomnianych lawendowych szlaków.
Podczas kolacji nie tylko zasmakujecie francuskiej kuchni, ale poznacie inspiracje przyświecające autorom poszczególnych dań, a sommelier opowie o winach, które swoim aromatem doskonale połączą się z prowansalską kompozycją na talerzu.
MENU
Ziołowe taco / Tapenada
Petit Farcis – Papryka / kuskus / jagnięcina / ser Chevre
Bouillabaisse / Aioli garni / rukiew wodna
Halibut / puree z palonego kalafiora/ sos lawendowy / mango
Zielone jabłko / masło kakaowe
Baranina / Prowansalski tian / puree ziemniaczane z anchois
Lody kasztanowo -waniliowe / kandyzowany ananas / sos pieprzowy
CENA: 259zł/os
Cena zawiera:
Uprzejmie informujemy, że ze względu na duże zainteresowanie cyklem kolacji ilość miejsc jest ograniczona. Zachęcamy do rezerwacji stolików w przedsprzedaży.
Partnerami kolacji są WINO DLA PRZYJACIÓŁ oraz CHEFS CULINAR
Więcej informacji
Piotr Boruch
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by Garni Hotel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, ul. Piastowska 44d, 30-070, Kraków, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in .